Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Печен костур със зеленчуци

Печен костур със зеленчуци

РадинаРадина
Новак
27331073
Печен костур със зеленчуци1 / 2
17/01/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • костур - 4 парчета
  • печени чушки - 4 бр.
  • моркови - 2 бр.
  • маслини - 100 г
  • зелен лук - 2 стрък
  • чесън - 2 скилидки
  • лимони - 1
  • сол
  • черен пипер
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Премахване кожата на костура и намазваме със сол, зехтин и черен пипер.

Запича се на грил и докато стане готова от всички страни, приготвяме зеленчуците.

Нарязваме чушките на малки кубчета, маслините, лукът и чесънът на ситно, поливаме с малко зехтин, изстискваме лимона и настъргваме кората му отгоре.

Поднасяме печената риба върху канапе от зеленчуците и в компанията на чаша бяло вино.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: