Шоколадова бисквитена торта в купички

16/01/2019
Росица Петрова
отРосица ПетроваГотвач176691142
"И ние да сме в крак с модата - вече бисквитената торта ще я правим в купички "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 502
  • Преглеждания за месеца129
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте млякото до завиране. Прибавете захарта и бъркайте. докато се разтопи.

Настържете кората на портокала и изцедете сока му. Разтворете пудинга в сока на портокала.

Махнете млякото от котлона и прибавете сместа с пудинга, като бъркате непрекъснато. Сложете и 1 с.л. от настърганата кора на портокала.

Върнете на котлона на ниска степен и бъркайте до сгъстяване на крема.

Щом достигне желаната гъстота, го махнете, сложете маслото и шоколад, който предварително сте начупили. Бъркайте до пълното им разтваряне.

След това си пригответе 4 купички и започнете да редувате чаени бисквити и крем до изчерпване на продуктите.

Декорирайте бисквитената торта по желание с кокосови стърготини, ядки или шоколадови дражета.

Поставете бисквитената торта в чашки в хладилник за 2 часа да се охладят.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар