Гювечета с колбаси и сирене

София В.София В.Новак131521
16/01/2019
"Кой може да устои на тези вкусни гювечета, ние със сигурност не можем "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 520
  • Преглеждания за месеца234
  • Преглеждания за седмицата47
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти се режат на парченца и се делят на 4 равни части. Пълним гювечетата и ги разбъркваме. Сока от киселите краставички разпределяме във всяко гювече по малко.

Маслото режем на малки парченца, които слагаме върху продуктите в гювечетата.

Най-накрая чукваме отгоре яйцето (по 1 за всяко гювече) и го посоляваме малко.

Затваряме гювечетата и ги слагаме в студената фурна.

Печем на 200°C до завиране, след което махаме капаците на гювечетата с колбас и допичаме до запичане на яйцето.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар