Гювече със заешко месо

Потребител#222622Потребител#222622
Чирак
10
31
17
19
17/01/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 784
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното заешко месо се слага в гювече. Полива се с 200 мл бяло вино. Нарязва се чушката на ситно.

Рендосва се един морков. Нарязват се ситно лукът и картофите. Миксът от зеленчуци се добавя в гювечето. Налива се вода - малко повече от половината гювече да е пълно.

Поръсва се с червен пипер и сол. Готви се на 200 градуса 1 час. Когато замирише приятно, гювечето със заешко се изважда и се добавя магданозът.

Готви се още 10 минути.

Керамична касерола с дръжки 16см-12%
Приготвяй си тази рецепта в:
Керамична касерола с дръжки 16см
5.00 лв.
4.40 лв.
Виж ››

Красива, качествена и удобна, керамичната касерола ще ви помогне да се насладите на традиционните ястия, които обичате. Подходяща е за готвене на по-малко количество храна. Касеролата може да се ползва както за печене, така и за съхранение на гозбата в хладилник.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар