Карфиол с пармезан

Потребител#182416Потребител#182416
Новак
16
111
26
154
20/01/2019
"Само сте чували колко е вкусен панираният карфиол, но докато не опитате този вариант с пармезан, не може да си представите за каква вкусотия става дума"
Приготвяне5 мин.
Готвене25 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 982
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделете карфиола на розички.

Разбийте яйцата. Отделно смесете сухите съставки.

Натопете карфиолчетата в яйцата, после в сухата смес и ги наредете в застлана с хартия за печене тава.

Изпечете на 180-200 градуса за около 30 минути (до златист цвят).

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар