Свинско и телешко с картофи в гювеч

31/01/2019
София В.
отСофия В.Новак121018
"И когато решите да готвите това ястие, задължително използвайте голям гювеч - много вкусно става и всеки ще иска допълнително "
Приготвяне30 мин.
Готвене200 мин.
Общо230 мин.
Порции7
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо900
  • Преглеждания за месеца165
  • Преглеждания за седмицата37
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти се нарязват на много едри парчета - особено телешкото и свинското.

Всичко заедно с подправките се разбърква и слага в глинения гювеч, като се полива с виното и доматите.

Гювечът се захлупва и се слага да се пече в незагрята фурна на 200°C, докато заври.

След това се намаля на 170°C и печенето продължава около 2:30 ч.

Накрая гювечът със свинско и телешко се отхлупва и се оставя да се запече за около 30 мин.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар