Пилешки шишчета с ананас

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Пилешки шишчета с ананас2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
45 мин.
Порции
6
"Крехко пилешко и ананас - неочаквано добра комбинация"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - филе 6 бр.
  • ананас - шайби от консерва 600 гр.
  • мед - 3 с.л.
  • бира - 3 с.л.
  • сок - от ананас консерва 3 с.л.
  • соев сос - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете филето на кубчета, ананаса — на парчета.

Нанижете на дървени шишчета филето и ананаса, като ги редувате.

Леко подгрейте меда, смесете го с бирата, ананасовия сок и соевия сос. Сложете шишчетата за 3 часа в маринатата.

Готовите шишчета печете на грила, като периодично ги мажете с маринатата.

При сервиране гарнирайте с листенца мента и картофен чипс.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: