Пилешко филе с гъби и кашкавален сос

13/02/2019
"Филето става наистина сочно, когато е приготвено в ароматен сос, затова днес ви предлагаме да опитате нашего филе, което плува в кашкавален сос "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 139
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе се нарязва на жулиени и се грилова със зехтина на грил тиган или в уок с незалепващо покритие. Подправя се с малко черен пипер и сол. Когато месото се запечата, се добавят ситно нарязаните лук и пресен чесън, както и гъбите, нарязани на филийки.

Продуктите се готвят на умерен огън до готовност, като тиганът се разклаща от време на време.

Когато продуктите са готови, се заливат с прясното мляко и настъргания кашкавал, като за по-наситен вкус може да използвате Чедър.

Разбърквате, готвите до разтопяване на кашкавала. Подправяте с малко чубрица по желани е поднасяте пилешкото филе с гъби с гарнитура по избор - картофено пюре, пържени картофи, зеленчуци и др.

Да ви е вкусно!

Източник: Antoaneta Shtereva от Кулинарна мрежаподобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар