Начин на приготвяне
Пилешкото филе се нарязва на жулиени и се грилова със зехтина на грил тиган или в уок с незалепващо покритие. Подправя се с малко черен пипер и сол. Когато месото се запечата, се добавят ситно нарязаните лук и пресен чесън, както и гъбите, нарязани на филийки.
Продуктите се готвят на умерен огън до готовност, като тиганът се разклаща от време на време.
Когато продуктите са готови, се заливат с прясното мляко и настъргания кашкавал, като за по-наситен вкус може да използвате Чедър.
Разбърквате, готвите до разтопяване на кашкавала. Подправяте с малко чубрица по желани е поднасяте пилешкото филе с гъби с гарнитура по избор - картофено пюре, пържени картофи, зеленчуци и др.
Да ви е вкусно!
Източник: Antoaneta Shtereva от Кулинарна мрежа