Начин на приготвяне
Ако имате стар кекс или друг блат, го натрошете в купа. Добавяте смлени бисквити.
Загрява се сметана и масло да се разтопи. Добавя се пудра захар, течен шоколад, кора от портокал и се сваля от котлона.
Прибавяме натрошения кекс с бисквити и разбъркваме добре на гъста смес. Ако има нужда, се коригира сместа, да стане като за сладък салам.
Взема се метална форма за сърце и се пълни с получената смес. Отгоре се заравнява, притиска се с пръсти да излезе тестото от формата и нареждаме в чиния получените форми.
Разтопява се масло и добавяме начупен шоколад, разбърква се да се получи гладка смес и оставяме за кратко да се охлади.
С четка се намазват половината сладки сърца с шоколад и поръсваме в средата с кокосови стърготини.
Охладени се хапват!