Китайска супа с яйце

18/02/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо347
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме ориза. Нарязваме зелето и моркова на ивички.

Загряваме олиото в дълбок тиган и запържваме на висока температура зелето и морковите за 2 минути, а след това добавяме и ориза и запържваме за още 3-4 минути.

Кипваме около 2 литра вода в тенджера и изсипваме запържените продукти заедно с мазнината. Сипваме соевия сос и варим 10 минути.

След това разбиваме яйцата и ги наливаме на тънка струйка в тенджерата.

Разбъркваме, добавяме царевицата и веднага сервираме.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар