Китайска супа с макарони

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
6421k2162k1
Китайска супа с макарони1 / 2
27/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Освежаваща екзотична супа, приготвена за по-малко от 30 минути"

Необходими Продукти

  • макарони - 70 г
  • пилешко месо - 75 г сварени гърди
  • бамбукови кълнове - 30 г
  • китайско зеле - 1 с.л.
  • бульон - 600 мл пилешки
  • сол - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Макароните се сваряват в подсолена вода 6–8 минути. Месото и кълновете се нарязват на ивици. Бульонът се кипва.

Сварените макарони се отцеждат и се прибавят в бульона заедно с месото, кълновете и зелето. Супата се 2–3 минути на тих огън. Посолява се на вкус и се сервира топла.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: