Блат за торта без захар

Адриан АлександровАдриан АлександровПомощник Готвач935185
23/02/2019
"Всяка хубава торта започва с приготвянето на блат, а това е един лесен и една идея по-диетичен блат без захар "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 365
  • Преглеждания за месеца155
  • Преглеждания за седмицата57
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделяме жълтъците от белтъците.

Белтъците разбиваме на сняг, заедно с лимоновия сок и солта.

Жълтъците разбиваме на пухкав крем, добавяме олиото, сиропа от агаве, ванилията, какаото, брашното и бакпулвера и разбиваме до гладка смес.

След това постепенно добавяме на малки порции разбитите белтъци и разбъркваме внимателно.

Поставяме хартия за печене в кръгла тавичка, намазваме с малко олио и изсипваме сместа.

Печем на 180 градуса за 20 минути.

Преди да използваме блата, той трябва напълно да се охлади.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар