Начин на приготвяне
Смесете каймата със ситно нарязания лук, яйцето, половината ядки и горчицата, поръсете със сол и черен пипер и разбъркайте всичко добре.
Оформете 10 кебапчета, увийте всяко в тънка филийка от пушените гърди и ги изпържете от всички страни в сгорещеното масло, докато се зачервят.
Сипете виното и половината бульон, покрийте с капак и ги задушете 15-20 мин на слаб огън, след което ги извадете от соса и ги оставете на топло.
Нарежете останалите пушени гърди, смелете ги заедно с останалите орехи и ги прибавете към соса от задушаването.
Добавете останалия бульон, сметаната, сипете солта, черния пипер и щипка захар, разбъркайте и варете соса 5 мин на умерен огън.
Поднесете кебапчетата с гарнитура от сварен ориз, полят със соса.