Свински джолани с медена глазура

05/03/2019
"Гответе с лекота, поднесете елегантно - лесно е с тази майсторска рецепта за свински джолани с медена глазура"
Приготвяне15 мин.
Готвене180 мин.
Общо195 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 632
  • Преглеждания за месеца137
  • Преглеждания за седмицата60
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пикантината смесва с меда и горчицата, разбъркват се добре и с получената смес се намазват от всички страни джоланите.

Слагат се в подходящ глинен или чугунен съд, заливат се с червеното вино и 1 ч.ч. вода Може да се добави и малко олио.

Свинските джолани се пекат 3 часа на 180 градуса. По желание последният половин час капакът на гювеча се маха, за да се запекат джоланите.

Печените джолани в гювеч се поднасят върху канапе от картофено пюре.

Залейте печените джолани със соса от печенето.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар