Пълнозърнеста юфка с ябълки, орехи и канела

Илиана ПървановаИлиана ПървановаИноватор336851
07/03/2019
"Топ предложение от рубриката вкусно и здравословно - Пълнозърнеста юфка с ябълки, орехи и канела"
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо346
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • пълнозърнеста юфка - 1 пакет
  • вода - 1 л
  • ябълки - 3 бр.
  • хималайска сол -   1/4 ч.л.
  • кафява захар - 10 ч.л. кристална
  • орехи - 1 шепа
  • канела - за поръсване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

След като заври водата, сипваме пълнозърнестата юфка да се вари с хималайската сол. Разбъркваме периодично. Обелваме и нарязваме на ситни кубченца ябълките. Прибавяме и кафявата кристална захар.

Като е сварена юфката и ябълките са приятно омекнали.

Разпределяме в 3-4 купички и поднасяме още топло и уютно, разбъркано със суровите орехови ядки и поръсено с канела!

Невероятно вкусна закуска от пълнозърнеста юфка с ябълки, орехи и канела!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар