Ефирна бисквитена торта с маскарпоне

07/03/2019
"Най-добрият начин да се освободиш от изкушението е като го....изядеш"
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 294
  • Преглеждания за месеца1145
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

  • бисквити - 1 и 1/2 пакет какаови Закуска
  • прясно мляко - 150 мл
  • плодове - по избор
  • шоколадови стърготини
  • за крема
  • маскарпоне - 500 г
  • извара - 375 г обезсолена от руския магазин
  • яйчен крем - 500 г готов
  • пудра захар - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме маскарпонето с изварата, постепенно прибавяме яйчния крем и последно добавяме пудра захар на вкус.

Редуваме потопените в прясно мляко бисквити с пласт крем и ги редим във форма с отделящи се стени, а отгоре украсяваме бисквитената торта с плодове по избор и шоколадови стърготини или друго.

Време за приготвяне - 30 мин. Престоява в хладилник 2 часа.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар