Ефирна бисквитена торта с маскарпоне

07/03/2019
"Най-добрият начин да се освободиш от изкушението е като го....изядеш"
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 526
  • Преглеждания за месеца358
  • Преглеждания за седмицата88
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

  • бисквити - 1 и 1/2 пакет какаови Закуска
  • прясно мляко - 150 мл
  • плодове - по избор
  • шоколадови стърготини
  • за крема
  • маскарпоне - 500 г
  • извара - 375 г обезсолена от руския магазин
  • яйчен крем - 500 г готов
  • пудра захар - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме маскарпонето с изварата, постепенно прибавяме яйчния крем и последно добавяме пудра захар на вкус.

Редуваме потопените в прясно мляко бисквити с пласт крем и ги редим във форма с отделящи се стени, а отгоре украсяваме бисквитената торта с плодове по избор и шоколадови стърготини или друго.

Време за приготвяне - 30 мин. Престоява в хладилник 2 часа.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар