Начин на приготвяне
Сметаната се смесва с прясното мляко и се загрява, като внимавате да не кипне. Топлата смес се разделя на три равни части от по 500 мл и се слага в три отделни купи.
Във всяка купа се прибавя по един вид от шоколадите, като се натрошават предварително. В купата с черния шоколад се добавя и пудра захар на вкус. Разбърквате, докато шоколадите се стопят и разтворят в сметаната.
Към всяка купа добавяте и по 12 г желатин, предварително оставен да набъбне в малко вода, и разбивате добре до хомогенна смес.
В намаслена кексова форма се сипва по 1/3 от всяка от смесите, като след всяко сипване купата трябва да се прибере във фризер, за да стегне и да не се смесят помежду си слоевете. Редувате до изчерпване на количеството.
Готовата торта трябва да престои поне 1 нощ в хладилник, след това е готова за консумация. Да ви е сладко!