Редено свинско с картофи

Мария СимоваМария СимоваГуру112457106214
09/03/2019
"Ред в кухнята и ред в тавата - това е тайната на вкусното свинско печено"
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 538
  • Преглеждания за месеца77
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете предварително измитото и подсушено месо на дълги и тънки ленти.

В купа смесете всички съставки за маринатата и добре оваляйте месото в нея, оставете настрани да престои.

През това време си пригответе зеленчука, като обелите и нарежете на по-едри филийки, посолете на вкус поотделно.

В тава започнете реденето ред картофи, ред месо и тук-там (като запълване) морков и лук.

Така оформеното ястие завийте с алуминиево фолио. Поставете тавата в предварително нагрята на 200 градуса фурна и печете за около 90 минути.

Малко преди да извадите тавата, открийте ястието и леко запичате до слаб загар.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар