Начин на приготвяне
Измийте пуешките гърди и ги нарежете на пържоли. Посолете и оставете така за половин час. Сложете брашното в купа, заедно с подправките. Разбъркайте добре.
В друга купа/ чиния разбийте яйцето. Натрошете корнфлейкса с ръце или го сложете в кухненски робот - аз го обичам на по-големи парчета, така че го троша с ръцете.
Вземете една пържола и оваляйте от двете страни в брашното. Извадете и я потопете в сместа от яйцето, а след това оваляйте в корнфлейкс.
Пържете в загрята мазнина на среден котлон, до приятен златист загар от двете страни.
Извадете и оставете върху кухненска хартия, за да поеме излишната мазнина. Сервирайте с гарнитура по желание.
Пуешките гърди с корнфлейкс са много вкусни.