Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пуешко месо»Манджи»Зеленчукова манджа с пуешки гърди

Зеленчукова манджа с пуешки гърди

НикиНики
Гуру
8016k3k4k4
Зеленчукова манджа с пуешки гърди
Снимка: Ники
1 / 3
04/10/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
3
"Зеленчуковата манджа с пуешки гърди може да се хапва и без хляб"

Необходими Продукти

  • пушки гърди - 500 г
  • картофи - 5 бр.
  • патладжан - 1 бр.
  • лук - 1 бр.
  • целина - стъбло
  • моркови
  • домати - 1 бр.
  • черен пипер
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пуешките гърди нарязваме на кубчета, лука нарязваме на ситно.

В дълбок тиган си загряваме мазнина и запържваме месото и лука.

Доматите, патладжана, картофите и целината, моркова, магданоза почистваме и нарязваме.

Добавяме ги към месото, овкусяваме с подправки и заливаме с вода до покриване на продуктите.

Покриваме с капак апетитната яхния и готвим на тих огън.

Поднасяме зеленчукова манджа с пуешки гърди с поръсен пресен магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: