Супа от пуешки гърди

Яница НиколоваЯница Николова
Мастър Шеф
5403k9436
Супа от пуешки гърди
Снимка: Яница Николова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • пуешко филе - около 300 г
  • картофи - 1 бр.
  • моркови - 1 бр.
  • лук - 1 гл.
  • сол - на вкус
  • домати - 1 бр. червен /по желание/
  • магданоз - за поръсване
  • копър - за поръсване
  • фиде - 1 шепа
  • олио - 2 - 3 с.л.
  • Застройка
  • яйца - 1 бр.
  • кисело мляко - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера се налива около 1.5 л вода, сварява се филето, нарязано на хапки, слага се сол на вкус.

После се прибавят нарязаните на кубчета моркови, лук и картофи.

Варят се около 20 минути, прибавя се фидето - още 10 минути, и накрая нарязани домати по желание.

След като пуешката супата е готова и леко се охлади, се застройва с разбитите яйца и мляко.

Накрая супата от пуешки гърди се поръсва с копър и магданоз предварително наситнени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: