Пълнен патладжан с 3 вида сирена

ГАЛЯ ДУМАНОВАГАЛЯ ДУМАНОВАИноватор17711272
10/03/2019
"Защото сте ценители, затова ви даваме рецепта за пълнен патладжан, но не с едно, а с цели три вида сирена"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо922
  • Преглеждания за месеца162
  • Преглеждания за седмицата61
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистеният патладжан се разрязва на две равни части.

Издълбава се вътрешността, като се оставя малък борд, за да не изтече сместа.

Яйцата се разбиват с вилица и към тях се прибавят пресования чесън, настърганите/натрошени/сирена, олиото и подправките.

С получената смес се пълнят издълбаните вече патладжани. Подреждат се в тава, застлана с хартия за печене.

Пълнените патладжани се пекат в предварително загрята на 200 градуса фурна за 40-50 минути.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар