Пълнен патладжан с 3 вида сирена

ГАЛЯ ДУМАНОВАГАЛЯ ДУМАНОВА
Иноватор
183
938
215
391
4
10/03/2019
"Защото сте ценители, затова ви даваме рецепта за пълнен патладжан, но не с едно, а с цели три вида сирена"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 571
  • Преглеждания за месеца86
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Почистеният патладжан се разрязва на две равни части.

Издълбава се вътрешността, като се оставя малък борд, за да не изтече сместа.

Яйцата се разбиват с вилица и към тях се прибавят пресования чесън, настърганите/натрошени/сирена, олиото и подправките.

С получената смес се пълнят издълбаните вече патладжани. Подреждат се в тава, застлана с хартия за печене.

Пълнените патладжани се пекат в предварително загрята на 200 градуса фурна за 40-50 минути.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар