Бисквитена торта с крем Оле и сладко от ягоди

ГеновеваГеновеваЧирак38113123
11/03/2019
"Бисквитените торти вече не са като от онова време, сега са просто великолепни, ето го поредното вкусно доказателство"
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 778
  • Преглеждания за месеца90
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

  • бисквити - 200 г
  • какаови бисквити - 200 г
  • бисквити орео - 6 бр.
  • крем оле - 1 бр. шоколад
  • пудинг - 1 бр. с вкус на сметана на Др. Йоткер
  • сладко от ягоди - 1 бурканче с цели плодове
  • захар - 4 - 5 с.л.
  • прясно мляко - 900 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвяме Крема Оле според описанието на опаковката с 400 мл прясно мляко и го оставяме в хладилник да се охлади.

След това приготвяме пудинга с 500 мл прясно мляко и 4 с.л. захар, както е написано на опаковката.

В правоъгълна тава изсипваме малко от пудинга и редим какаовите бисквити, след като запълним реда с бисквити, изсипваме отгоре остатъка от пудинга.

Отгоре редим другите бисквите и отгоре им изсипваме сладкото от ягоди, като го разпределяме добре върху бисквитите.

Изсипваме Крема Оле и го разпределяме добре и равномерно.

За украса на нашата бисквитена торта начупваме бисквитите Орео отгоре и оставяме тортата за 2 часа в хладилник да се стегне.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар