Свински винен кебап

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k31
Свински винен кебап
Снимка: Анонимен
9 / 11с Видео
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
3
"Най-лесния начин да си направиш Винен Кебап в къщи. Любима рецепта на мнозина!"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г
  • лук - 2 глави
  • вино - 1 ч.ч. червено
  • домати - 1 с.л. доматено пюре
  • сол
  • червен пипер
  • черен пипер
  • дафинов листа - 2 - 3 броя
  • магданоз - накълцан за гарниране
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на кубчета. Лукът, нарязан на ситно, се запържва, добавя се червеният пипер. Изсипва се месото и се пържат още малко.

Долива се виното, а след малко ястието се залива с вода и доматено пюре.

Подправя се кебапа със сол, дафиновите листа и зърната черен пипер. Оставете месото да се задушава, докато сосът се редуцира на половина.

Поднесете винения кебап с наситнен магданоз и топка варен ориз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
547
416
39
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари

Iliana Stoyanova
Iliana Stoyanova
Вместо лук, го нсправих с праз! Стана много по-добре...
06.01.2019 17:37
6
1
Яница Николова
Яница Николова
Много вкусно!
01.08.2018 10:53
4
1
Евгения
Евгения
Любимо ястие...
27.04.2018 17:44
5
4
Alexybg
Alexybg
Този лук, 2 глави не са ли доста, аз го направи с 2 глави и е адски много ....
20.11.2017 20:12
12
13
Потребител#164623
Потребител#164623
super stana,ideialnoe
13.02.2016 18:46
8
4
Лори
Лори
супер се получи :)
18.04.2014 19:58
9
6
Таня
Таня
Недев, малка част от бутилката е за ястието ( в рецептата си пише кога се добавя ) другата част е за след това ( при консумирането) !
03.10.2013 20:07
8
2
сабина
сабина
ястието е чудесно!!!
03.10.2013 15:53
7
7
Ewil
Ewil
Здравейте :)

Колко мазнина?
Колко вода?
Колко червен пипер?
11.04.2013 17:40
56
8
недев
недев
кога се поставя виното или то е за след това
07.02.2012 05:43
28
4
Силвия
Силвия
Много вкусна и лесна рецепта.
15.06.2011 17:55
7
4