Пълнени пуешки гърди върху канапе от моркови и лук

ЖГеоргиеваЖГеоргиеваПомощник Готвач89
14/03/2019
"Топ предложение за любителите на вкусното и здравословно хранене - пълнени пуешки гърди върху канапе от моркови"
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо474
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и подсушаваме пуешкото. Цепваме напречно и натъркваме с подправки и зехтин.

Маслините се обезкостяват и нарязват. Спанакът се измива, почиства и нарязва. Гаудата нарязваме на лентички или настъргана.

Месото се пълни с плънката и се затваря. Ако не е прекалено препълнено, няма да има нужда от зашиване или клечка за зъби.

Морковите и лука минах през чопъра.

Залях обилно със зехтин дъното на тавичка и разстелих равномерно накълцаните моркови и лук.

Върху тях сложих месото.

Полях с малко зехтин и пъхнах в загрятата фурна.

Пекох пълнени пуешки гърди около 35 минути.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар