Пролетна витаминозна супа

18/03/2019
"След изтощителната зима заредете тялото си със свежи сили с помощта на тази Пролетна витаминозна супа"
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 413
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете зеленчуците.

Бланширайте копривата, след което я нарежете на ситно.

В зехтина задушете ситно нарязаните лук и чесъни добавете бланшираната коприва. Налейте около литър и половина вода, добавете ситно нарязаните лапад и киселец.

Овкусете със сол и универсална подправка.

Гответе около 15 - 20 минути след завирането на водата.

Готовата пролетна супа отстранете от котлона.

Разбийте яйцето с киселото мляко. Добавете един черпак от супата към млечната смес и разбъркайте, след което изсипете сместа на тънка струйка, при непрекъснато бъркане към витаминозната супа.

Върнете тенджерата на котлона и варете още 2-3 минути.

Уникално вкусна витаминозна супа.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар