Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Пиле Хавай по рецепта на Люси

Пиле Хавай по рецепта на Люси

Галя НиколоваГаля Николова
Готвач
1992k5693
Пиле Хавай по рецепта на Люси
Снимка: Галя Николова
3 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Ако Хавай ви се струва прекалено далеч за ходете, лесно ще го доведете до вкъщи с това Пиле Хавай"

Необходими Продукти

  • пилешко филе - 500 г
  • кашкавал - 300 г
  • шунка - 4 бр. слайс
  • ананас - 4 бр. шайби
  • сол
  • черен пипер
  • домати - 2 бр.
  • краставици - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Една пеперуда пилешко филе се разрязва на четири що-годе равни части.

Начуквам леко месото и подправям със сол и пипер.

Слагам ги в тавичка с хартия, а върху всяко филе слагам по една шайба ананас, а отгоре шунката. Завършвам с рендосан кашкавал - колкото повече, толкова повече.

Слагам пилето Хавай да се пече на 180 градуса за около половин час, докато кашкавалът се позапече добре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: