Цаца плакия

Daniela D.Daniela D.
Новак
2
6
10
25/04/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 313
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества
Плакия

Начин на приготвяне

Изчистваме цацата от главите и опашките, измиваме и я слагаме в тава или плаке.

Нарязваме лука и със всички останали продукти без водата прибавяме към рибата.

Разбъркваме добре, добавяме водата. Печем докато водичката се изпари и ястието хване коричка.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 8
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар