Супа с киселец, коприва и булгур

ЗорицаЗорицаГуру94626029575
04/04/2019
"Изобилието от свежа зеленина ни позволява да импровизираме в кухнята, затова и днес сме на свежа Супа с киселец, коприва и булгур"
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 317
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбока тенджера се изсипва олиото и в него се запържва първо наситнения праз лук, добавят се нарязаните на ситно киселец и коприва и след като се позадушат се добавя брашното и зеленчуковият бульон.

Щом заври, към супата се добавя булгурът.

Оставя се да ври 15 - 20 минути на намален котлон и след като се изключи, се добавят наситнените скилидки чесън и микса от подправки.

Супата може да се поднесе както гореща, така и охладена.

Добър апетит!

Микс подправки: кориандър, кимион, лют червен пипер на люспи със семена, черен пипер, изсушен джинджър, изсушен магданоз.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар