Пролетна зелена яхния с ориз

25/05/2019
"Всичко пролетно и зелено е вкусно, затова и тази яхния с ориз е просто великолепна "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо390
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените и измити спанак, киселец, лапад и лобода задушете в олиото и малко вода и прибавете ситно нарязаните лук и чесън, солта и червения пипер.

Долейте останалата вода и когато заври, сипете ориза и щом той е готов, свалете яхнията от огъня и я поднесете с лъжица – две кисело мляко във всяка порция.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар