Свинска чорба с пресечена застройка

Бисерка ЙосифоваБисерка Йосифова
Чирак
67
554
113
266
10/04/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 030
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварих до готовност свински гърди с кост. Извадих месото и в бульона добавих ситно нарязана глава лук, 1 червена чушка, стръкчета целина и настърган морков.

Варих зеленчуците на бавен огън до омекване и добавих ориза. Овкусих със сол, черен пипер и джоджен и добавих накъсаното месо.

Оставих на бавен огън до сваряване на ориза. Добавих кубче масло.

Свалих от котлона и застроих супата с 1 разбито яйце, изсипано през гевгир.

Вкусно е!

Чугунена тенджера с емайлирано покритие 24 см - 3.8 литра-21%
Приготвяй си тази рецепта с:
Чугунена тенджера с емайлирано покритие 24 см - 3.8 литра
160.00 лв.
127.00 лв.
Виж ››

Гответе вкусно и здравословно в новата си чугунена тенджера с емайлирано покритие. Качество без компромис!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар