Начин на приготвяне
Сварете месото в тенджера под налягане.
Много е важно да сложите капака едва след като водата почти заври - така ще може да премахвате образувалата се пяна.
Варете свинското около 15 минути, извадете и го обезкостете. Долейте вода в тенджерата и прибавете наситнените зеленчуци - чушки, моркови и лук.
Сипете малко олио и посолете, варете до омекване на зеленчуците.
Измийте ориза и го добавете в тенджерата, а едва след като се свари може да добавите обеления и настърган домат.
Върнете свинското в супата, поръсете с чубрица и варете за кратко.
Ароматизирайте свинската супа с прясно смлян черен пипер и когато изстине я застройте с разбитото в кисело мляко яйце.
Гъстата свинска чорба със застройка е готова.