Бяла мусака

nataliqnataliq
Новак
37
Бяла мусака1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4-5
"Една леко поразсъблечена мусака, поради което си позволяваме да я определим като неприлично вкусна"

Необходими Продукти

  • кайма - 500 г
  • картофи - 1 кг
  • лук - 1 глава
  • кашкавал - 100 г
  • олио
  • черен пипер
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете каймата и ситно нарязания лук. Добавете измитите и нарязани картофи.

Когато леко поомекнат, сипете топла вода колкото да покрие картофите. Овкусете със сол и черен пипер.

Когато стане готова мусаката я поднесете топла с настърган кашкавал отгоре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
56
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Христо Славейков
Христо Славейков
Картофи с лук и кайма, но не и мусака!
02.07.2024 21:45