Мусака с праз

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k31
Мусака с праз1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
95 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • свинско месо - 600 г
  • праз - 3 - 4 стръка
  • лук - 1 глави
  • яйца - 2 бр.
  • сметана - 1 кофичка
  • мас - 2 - 3 с.л.
  • целина - няколко листа
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете месото с лука и целината. Задушете каймата с маста, разбърквайки непрекъснато.

Прибавете нарязания на ситно праз, поръсете с черен пипер и продължете да задушавате на тих огън в похлупен съд, докато празът омекне. Изсипете сместа в тавичка.

Смесете яйцата със сметаната и залейте. Запечете мусаката във фурната.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: