Пиле паприкаш Класика

15/04/2019
Мария Божилова
отМария БожиловаЧирак6864
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо143
  • Преглеждания за месеца142
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Доматите, чушките и лукът се нарязват на едро и се задушават в зехтина и малко вода до омекване.

Пилешкото филе се задушава в тиган без мазнина с малко вода.

Нарежда се в тенджера зеленчуците и месото, посолява се, слага се червен и черен пипер на вкус, като пилето паприкаш се вари 30 мин под похлупак.

След това пилето паприкаш се поръсва с магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар