Пролетна супа с киселец и лапад

ЗорицаЗорицаГуру94225328694
15/04/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 994
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера се добавя маслото и олиото и първо се позапържва до омекване ситно нарязаните праз лук и пресен чесън, след това се добавят наситнените киселец и лапад.

След няколко минути се добавя брашното и след като се позапържи, се налива горещата вода.

Оставя се да заври и се добавя измитите булгур и ориз.

След около 20 минути, след като се сварят оризът и булгурът, се подправя със сол, черен пипер и ситно нарязан джоджен.

Пролетната супа може да се консумира като гореща, така и охладена.

Добър апетит!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар