Картофена салата с яйца и левурда

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
692
6k
1k
2k
6
26/04/2019
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
16 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо844
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена16

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се сваряват в подсолена вода. След като изстинат, се обелват и нарязват на кубчета.

Същото нещо се прави и с яйцата - сваряват се, обелват се и нарязват на средно големи парченца.

Смесват се в купа и се поръсват със сол а вкус. Към тях се прибавят измитите и нарязани на ленти листа левурда.

В друга купа се смесват майонезата и киселото мляко. Разбъркват се до гладък сос, с който се полива картофената салата.

Разбърква се внимателно с помощта на лъжица.

Препоръчително е картофената салата с яйца и левурда да се сервира охладена.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар