Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Разядка с прясна коприва

Разядка с прясна коприва

Ваня СтойчеваВаня Стойчева
Помощник Готвач
542821812
Разядка с прясна коприва
Снимка: Ваня Стойчева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4
"Тази разядка с коприва е истинска витаминозна бомба - заряд от енергия за целия ден"

Необходими Продукти

  • коприва - 500 г
  • пресен лук - 2 стръка
  • орехи - 100 г
  • олио
  • сол
  • оцет
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прясната коприва се почиства и измива. Претрива се със сол. В хаванче с чукало за кълцане се слага копривата и върху нея сол. Чука се и се търка в хаванчето, докато копривата омекне.

Добавя се наситнен пресен лук и счукани орехи. Овкусява се с олио и няколко капки оцет.

Тази вкусна разядка отключва апетита и доставя енергия на клетките, не бързайте, когато се храните - с тази храна ще усетите ситост и няма нужда да прекалявате с основното ястие.

Вкусно и здравословно е определение, което малко храни получават, но тази е една от тях.

Научете също как се суши коприва и прочетете тези съвети относно приготвянето на вкусна коприва.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: