Агнешки дреболии с гъби, ориз и зелении

06/05/2019
"Ако ви кажем, че сме приготвили агнешки дреболии с гъби, ориз и зелении, ще се досетите ли кой е любимият ни сезон "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 077
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително сварете агнешкия комплект и го нарежете на парченца.

Почистете гъбите и лука, поставете ги в тава, добавете маслото и ги задушете във фурната.

Измийте ориза и го прибавете към гъбите и лука. Разбъркайте и гответе три-четири минути.

Добавете червен пипер, сол и агнешките дреболии. Нарежете джоджена на ситно.

Добавете и него и долейте топла вода, до покриване на ориза.

Запечете ястието до златисто.

Оризът трябва да омекне и поеме течността. Овкусете с черен пипер.

Огнеупорна правоъгълна тава от боросиликатно стъкло 33 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Огнеупорна правоъгълна тава от боросиликатно стъкло 33 см
12.00 лв.
Виж ››

Страхотна стъклена тава от висококачествено боросиликатно стъкло, която препоръчваме на всяка домакиня!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар