Солени еклери с козе сирене и сьомга

ИларияИларияНовак1171205
10/05/2013
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции20 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 672
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

за екелрите кипнете маслото с водата в тенджера и сипете наведнъж брашното. Бъркате енергично, докато се получи меко тесто, което се отделя от съда. Снемете от котлона и след малко започнете да добавяте едно по едно яйцата, като добре разбърквате след всяко.

Загрейте фурната на 210 градуса. Шприцовайте от тестото малки еклери върху тава с хартия за печене. Сложете да се изпекат за 15-20 минути. Оставете да се охладят постепенно на отворена врата на фурната. След това ги извадете върху решетка.

За плънката смесете козето сирене, със скълцания копър, киселото мляко и подправете на вкус. Срежете еклерчетата по дължина, слагайте във всяко от плънката с козе сирене и тънко прегънато парченце пушена сьомга. Затворете еклерчетата и ги подредете в голямо плато.

Рейтинг

5 7
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар