Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Крем супи»Зеленчукова супа»Кремсупа с карфиол и тиквички с чабата

Кремсупа с карфиол и тиквички с чабата

Кремсупа с карфиол и тиквички с чабата1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2
"Погрижили сме се за всичко с най-малки подробности - и чабатата ще ви хареса, и супата ще ви се услади"

Необходими Продукти

  • карфиол - 25 г
  • тиквички - 25 г
  • прясно мляко - 30 мл краве
  • масло - 5 г
  • ЧАБАТА
  • чабата - 1
  • крема сирене - 1 пакетче
  • тиквчки - 1 бр.
  • червен лук - 1 лава
  • аншоа - 10 бр.
  • домати - 1 бр.
  • маруля - 20 г
  • масло - 50 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За кремсупата карфиолът се измива и накъсва, тиквичката се обелва и ѝ се маха сърцевината. Двата продукта се слагат в кипяща вода да омекнат.

След това се пасират и се добавя горещото мляко. Готова вече зеленчукова супа се подправя с масло.

За чабатата: срежете хляба на половина, след това нарежете дамата на шайби. Нарежете тиквичката по дължина и я запържете за малко. На масата си сложете 2 парчета тиквички, намажете ги с крема сиренето и навийте на руло, отгоре сложете леко запържен червен лук, след това добавете малко аншоа и домат.

Сервирате в подложка от маруля.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: