Веган пармезан

Vili NaidenovaVili Naidenova
Новак
28
1
11/05/2019
"Хубаво е да те обичат, хубаво е да обичаш, но опитвали ли сте Веган пармезан "
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо919
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

  • кашу - 1 ч.ч.
  • суха мая - 1 с.л.
  • чесън на прах - 1 ч.л.
  • хималайска сол - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изключително просто и лесно, но ефектът е изключителен. Веган пармезанът разбира се не е само за вегани, така че всички да се включват и да си правят страхотна алтернатива на пармезана.

Слагате всички продукти в чопъра и се мели, докато стане на прах.

Това е, няма повече, остава само да му се насладите.

Страхотен е за спагети, за добавка на различни сосове, за овкусяване на салати и за какво ли още не.

Но докато не пробвате, няма да разберете.

Съхранявайте го в бурканче и най-добре в хладилника заради кашуто.

Бон Апети

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар