Пилешко филе на тиган с мед

НиколаНикола
Чирак
24
121
127
56
31/05/2019
"Ще ви пленим с вкус, ще ви пленим с аромат и няма да искате да опитате друго пилешко, обещаваме ви "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
23 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо71 513
  • Преглеждания за месеца167
  • Преглеждания за седмицата104
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена23

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме пилешкото на тънко, поръсваме със сол и черен пипер. Оставяме малко да поеме, отпенваме в брашно и запържваме в малко мазнина до готовност.

След като са готови всички пилешки филенца махаме олиото от тигана, слагаме маслото и запържваме ситно нарязания чесън. След като се запържи чесънът добавяме оцета, соевия сос и меда.

Оставяме да се стъсти соса и връщаме пилешкото в тигана като обръщаме често, за да поеме от соса.

След 2-3 минути сваляме от котлона и се наслаждаваме на резултата.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Величка Щърбанова
Като почитател на сладко-соления вкус пиша отлична оценка за рецептата!
4
0