Плодова торта с ягоди и желатин

Елица АлександроваЕлица АлександроваПомощник Готвач40119
08/06/2019
"Сигурни сме, че в Рая задължително поднасят плодови торти за десерт, толкова са вкусни "
Приготвяне15 мин.
Готвене120 мин.
Общо135 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо825
  • Преглеждания за месеца106
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата със захарта - да станат пухкави. След това добавяме ванилиите и постепенно брашното.

Изсипваме в намалена и набрашнена тава, печем в предварително загрята фурна на 160 градуса около 35 минути.

След изпичането охлаждаме, тогава можем да залеем с предварително разбърканите кисели млека със захарта.

Оставяме в хладилник за няколко часа.

Декорираме с нарязани плодове.

За заливането наливаме една чаша със студена вода и разбъркваме желатина.

Щом набъбне, загряваме, за да стане отново течно.

Заливаме тортата и охлаждаме.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар