Рибна супа Сейнт Джон

АгнесАгнесНовак
17/05/2013
Приготвяне5 мин.
Готвене60 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 764
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете главата на сьомгата в рибния бульон и варете около 10-15 минути. Извадете сварената рибна глава, махнете люспите и и месото и я върнете обратно в тенджерата. Варете на умерен огън докато течността не се редуцира до 1/3.

Като бъркате непрекъснато добавете млякото, брашното и яйцето. Изчаквате супата да кипне и варите още 5 минути.

Изваждате главата от супата, връщате вътре изчистеното месо и варите още 2-3 минути.

Добавяте сол и черен пипер на вкус, поръсвате с магданоз и поднасяте.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар