Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Прясно зеле с пушено месо

Прясно зеле с пушено месо

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Прясно зеле с пушено месо1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
85 мин.
Порции
4
"Желаем страхотен апетит с добре познатата гозба от прясно зеле с пушено месо"

Необходими Продукти

  • зеле - прясно 1 малка зелка
  • пилешко месо - пушено 200 гр.
  • свинско месо - пушен врат 200 гр.
  • кренвирши - 200 гр.
  • копър
  • чесън - 2 скилидки
  • черен пипер
  • домати - половин домат нарязан на ситно
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето се нарязва, посолява и се слага в тенджера да се вари, като се добавят олиото нарязаните на ситно чесън и домати. Когато омекне зелето се добавя копъра и черния пипер.

През това време се запържват за много малко месата и се смесват със зелето, то се пресипва в тава и се запича за 30 мин. в тава.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
54
40
31
20
10
Дай твоята оценка: