Кралимарков джоб

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
58294241
Кралимарков джоб1 / 2
10/07/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Готови ли сте за кулинарни подвизи, защото изяждането на този Кралимарков джоб е точно това"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 400 г бон филе
  • топено сирене - 60 г
  • кисели краставички - 4 бр.
  • бекон - 80 г
  • кашкавал
  • лимони - 1 бр
  • сол
  • черен пипер
  • чубрица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подготвеното свинско бонфиле внимателно се начуква с дървен чук.

Киселите краставички, топеното сирене и беконът се режат на лентички и се овкусяват със сол, черен пипер и чубрица.

Поставят се върху парчетата свинско месо, поръсват се с настъргания кашкавал и месото се навива под формата на джоб.

След това се запича на грил тиган от всички страни до зачервяване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: