Начин на приготвяне
Взимаме пакетчето с чиата и я накисваме в 100 мл вода от предната вечер, покриваме с прозрачно фолио (стреч фолио) и го прибираме в хладилника за една нощ.
На сутринта към нея постепенно прибавяме киселото мляко, разбъркваме и подслаждаме с меда.
Взимаме след това печените фъстъци и ги накълцваме.
След това си приготвяме съдове, в които ще сервираме пудинга (чашки, купички или др.)
На дъното на всеки съд изсипваме няколко лъжици от пудинга (сместа от чиа, мед и киселото мляко), върху него слагаме няколко шайби от банана, след това отново малко от пудинга.
Завършваме с шайби банан, поръсваме с натрошените фъстъци и прибираме в хладилника да се постегне. След това може да го сервираме.