Начин на приготвяне
Моята бърза супа се състои в това, че няма да се цапаме с брашно и да се чудим как да докараме еднакви на големина топчета, или да овкусяваме кайма. За това
използваме готови кебапчета.
Слагаме олиото в съда, в който ще готвим. Котлонът включваме на ниска мощност. Взимаме главата лук и я нарязваме на ситно. Изсипваме при олиото, за да омекне. През това време нарязваме чушката на ситно, след това моркова.
Сега е времето да добавим 5-6 капки уни сос, той ще даде много дълбок вкус. Добавяме и една чаена чаша вода. Заемаме се с кебапчетата. Режем ги на квадрати и ги правим на топчета с ръка. Доливаме още вода. Слагаме 2 бульона на Маги. Сол няма да слагаме, защото има в бульона и в уни соса.
Когато започне да ври, слагаме топчетата. След това и фидето. Оставяме да ври около 20 мин. на силна мощност. Готвим, докато омекнат морковите. След като е готова нашата супа топчета, изключваме котлона. Чукваме в купа яйцето, което е на стайна температура, а не директно от хладилника.
Разбъркваме заедно с киселото мляко и постепенно добавяме в купата от бульона на супата. Разбиваме. Застройката сипваме при останалата супа и бъркаме, за да не се пресече.
Нашата бърза супа топчета от кебапчета е готова!
Коментари